Despre mine

 

MUGUR BOGDAN MITROI

Presedinte al Uniunii Centrelor de Mediere din Romania, presedintele Consiliului de Mediere din Romania in perioada 2015-2019. In 2010 a fondat Scoala de Formare FMMM, cu un vast portofoliu de training in domeniul metodelor de solutionare bazate pe nevoi/interese si in managementul conflictelor, precum si in design-ul solutiilor pentru diversitatea culturala, conflictele generationale, comunicare, bune practici si relatii la locul de munca. Scoala a dezvoltat de asemenea relatii de colaborare si parteneriat cu organizatii din tara si strainatate din domeniul A.D.R. . O relatie deosebita a construit cu Fundatia The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation din Londra, Marea Britanie si cu Federal Mediation and Conciliation Service din Washington DC, S.U.A., cu participarea carora deruleaza cursuri de tehnici avansate de mediere in vederea certificarii internationale a cursantilor.
In octombrie 2010, Mugur Bogdan Mitroi a fondat prima revista de specialitate bilingva romano-engleza din A.D.R. din Europa,  ”Medierea Tehnica si Arta” (www.mediereatehnicasiasta.ro), revista care se adreseaza mediatorilor si persoanelor implicate in actul de justitie, dar si cititorilor care doresc sa se informeze in domeniul medierii.
Este autorul a numeroase articole si a doua manuale de metode A.D.R., “Ghidul Mediatorului Profesionist, ghid de bune practici pentru mediatori, metode si stiluri de mediere, procedura medierii” (Craiova, 2010) si “Mediere si Conflict – Analiza Conflictului, Suma de Dispute” (Bucuresti, 2010), aparitie editoriala care trateaza conflictul, analizeaza dinamica si metodele de adminstrare a acestuia din perspectiva mediatorului profesionist. Autor al cartii “Ziarul de pranz, elefantul roz“.(Bucuresti, 2018)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prioritar este sa comunici, esential este sa te comunici.